Naslovna

Da vam automobil bude hitar popup pume,
vozite AUTOBRANŠINE gume!

  • mobile-slide1.jpg
  • mobile-slide2.jpg
  • mobile-slide3.jpg
  • mobile-slide4.jpg

AUTOBRANŠA

Preduzeće “Autobranša ” D.O.O. je osnovano 8. marta 2000. godine. Od svog osnivanja pretežno se bavi uvozom i prodajom guma. Od tada, pa do danas, trudimo se da izađemo u susret svojim kupcima stalno šireći asortiman proizvoda i podižući kvalitet usluga na viši nivo. Rezultat uspešne poslovne politike preduzeća je saradnja sa proizvođačima pneumatika kako kod nas, tako i u inostranstvu... >>>

TEL: 034 300 303
MOB: 063 681 371
EMAIL: office@autobransa.com
aca@autobransa.com
mira@autobransa.com
nikola@autobransa.com
ivan@autobransa.com
filip@autobransa.com

Letnje i zimske gume

Bavimo se prodajom svih premijum brendova guma kao što su Continental, Michelin, Goodyear, Bridgestone itd. Za sve kupljene gume u Autobranši dobija se garancija na proizvod od 1 do 5 god.

Alu felne

Termin alu felne se koristi za felne izrađene od legure aluminijuma i magnezijuma. Lepši izgled nije jedini razlog popularnosti alu felni jer one imaju niz prednosti u odnosu na čelične felne.

Auto delovi

U ponudi AUTOBRANŠE su auto delovi renomiranih brendova kao što su Bosch, Champion, Dayco, Facet, Ferodo, Metelli, Man Filter, Narva, Mol, Elring, Ocap, Rhibo, Sigam, Valeo itd...

KAMA - ruske gume vrhunskog kvaliteta

Novo u AUTOBRANŠI - POZOVITE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Sve gume KAMA proizvedene su u modernim proizvodnim pogonima u Evropi i Aziji. Proces proizvodnje gumenih spojeva, proizvodnja pneumatskih delova i finalna konstrukcija vrši se na automatskoj opremi za kontrolu zatvaranja.

Recept gumenih spojeva na bazi prirodnog kaučuka i silikatne gume obezbeđuje visok kvalitet KAMA guma. Čitav spektar mera kontrole kvaliteta u proizvodnim pogonima garantuje svojim kupcima izuzetno pouzdane i proverene proizvode. Proizvodni program obuhvata 55 artikala, 20 veličina guma sa prečnikom od 17,5 do 24 inča. Fabrika proizvodi i pneumatike za uzletanje za strane partnere.

Pogledajte celokupan asortiman

Asortiman guma

MICHELIN

MICHELIN

KLEBER

GOODYEAR

GoodYear

Dunlop

Fulda

Sava

DEBICA

CONTINENTAL

Continental

Semperit

Uniroyal

BRIDGESTONE

Bridgestone

S5 Box