Motorna ulja

Da vam automobil bude hitar poput pume,
vozite AUTOBRANŠINE gume!

VALVOLINE

Preduzeće “AUTOBRANŠA DOO” nudi široku paletu proizvoda iz VALVOLINE asortimana motornih i industrijskih ulja, lubrikanata, maziva, kozmetike i aditiva. VALVOLINE ulja su upotrebljiva za skoro sve tipove savremenih motora. Dizajnirana su da održavaju motor čistim i predviđena da pružaju izvanredno podmazivanje pri vožnji u normalnim uslovima. Pružaju vrhunsku zaštitu motoru prilikom produženih intervala izmene, čak i pri najekstremnijim uslovima i temperaturama. Valvoline motorno ulje idealno je za upotrebu kod benzinskih, dizel i LPG motora, kombija i putničkih vozila.

Detaljnije o VALVOLINE ulju

 

MOBIL

MOBIL predstavlja vodeći svetski brend u sintetičkom motornom ulju. Mobil 1 sintetičko ulje stalno podiže standarde u izvanrednoj zaštiti motora i preformansama.Superiorna motorna ulja MOBIL-a čine rad motora besprekornnim i dugotrajnim. pomogao Čitavoj generaciji vozača pomažu da od svojih automobila dobije najbolje

Detaljnije u MOBIL ulju

 

CASTROL

CASTROL,“najbrže” motorno ulje, predstavlja lidera u proizvodnji vrhunskog automobilskog ulja kao i u zaštiti okoline i podršci sportu. Zaštitno lice CASTROLA je portugalski reprezenttivac, Kristijano Ronaldo. Osnovna karakteristika ovog brenda je kvalitet i visok nivo inovativnosti i zato predstavlja pravi izbor za Vaš auto.

Detaljnije u CASTROL ulju

 

VISKOL

Od svog osnivanja 2003. godine fabrika za proizvodnju ulja i maziva VISKOL GROUP DOO razvila se sa željom da se domaćim potrošačima ponudi kvalitetno ulje.lntenzivna poslovno-tehnička saradnja sa brojnim potrošačima, poštovanje pojedinačnih zahteva, a istovremeno vodeći računa o najnovijim svetskim specifikacijama kvaliteta, rezultirala je da današnja proizvodnja i asortiman VISKOL GROUP DOO može da se poredi sa vrhunskim svetskim proizvodačima.

Detaljnije u VISKOL ulju

 

Asortiman guma

MICHELIN

MICHELIN

KLEBER

GOODYEAR

GoodYear

Dunlop

Fulda

Sava

DEBICA

CONTINENTAL

Continental

Semperit

Uniroyal

BRIDGESTONE

Bridgestone

S5 Box